HELYSZíN

FELLÉPŐK

INFORMÁCIÓ

GALÉRIA

KAPCSOLAT

BOLT

PROGRAM

NYITÓLAP

ZOLBERT JAZZ & WINE FEST

ZOLBERT JAZZ & WINE FEST © 2016 - All rights reserved

#top

Loading...

Budapestről:

- az M1-es autópályán Tatáig (67-es lehajtó), majd onnan az 1. úton a Szomód-Dunaszentmiklós leágazásig, onnan pedig egyenesen Neszmélyig.

- Budakeszi felé a Budakeszi úton, majd egyenesen egészen a 10. útig, onnan balra, majd egészen Neszmélyig, majd balra fel a Melegesi útra

- végig a 10. úton Pilisvörösváron és Dorogon keresztül (117. számú elkerülőn keresztül), egészen Neszmélyig, majd balra fel a Melegesi útra


Győr felől:

- az M1-es autópályán Tatáig (67-es lehajtó), majd onnan az 1. úton a Szomód-Dunaszentmiklós leágazásig, onnan pedig egyenesen Neszmélyig.

- az 1. úton végig, majd Almásfüzitő után balra a 10. útra Neszmélyen át, majd jobbra fel a Melegesi útra


A fesztivál megközelítését az útak (10. út és Neszmélyi út) mentén kihelyezett táblák is segítik majd.

Tata autóbusz-állomásról a KNYKK Dunaszentmiklós felé közlekedő, helyi járata meghosszabbított útvonalon, Neszmélyig közlekedik, a fesztivál helyszínéig hozza a látogatókat.

Útvonaltervezés: http://menetrendek.hu/

Tata vasútállomásra személy- és gyorsvonatok is közlekednek 30-60 percenként, a vasútállomásról a KNYKK helyi járatát tudják a látogatók igénybe venni.

Útvonaltervezés: https://www.mavcsoport.hu/

(A tervezésnél kérjük vegyék figyelembe a vonat-busz csatlakozásokat és a pontos menetrend, mely itt olvasható (később))


A fesztivál területén van lehetőség az őrzés nélküli parkolásra a Neszmélyi út mentén kijelölt területeken. A parkolást a kollegáink segítik a helyszínen.


VIP-vendégeink számára egy külön, őrzött szabadtéri parkolót biztosítunk a fesztivál ideje alatt.Facebook Instagram